logo

Rezana građa

Kvalitetna rezana građa i prilagođeni stolarski elementi

Proizvodimo visokokvalitetnu rezanu građu u svim dimenzijama i prema standardima ili zahtjevima naših kupaca.

Posebno se ističe izrada krovne konstrukcije, prilagođena kako standardnim tako i traženim dimenzijama, uključujući grede različitih presjeka, dužine do 8 metara.

U našem asortimanu stolarskih elemenata, prilagođavamo obradni materijal stolarima prema njihovim specifičnim potrebama i zahtjevima u pogledu dimenzija. Također, izrađujemo letve i štafle različitih presjeka i dužina, nudeći širok spektar mogućnosti za vaše projekte.

Uz to, u našoj ponudi su i visokokvalitetna lamperija, brodski podovi te podovi za građevinske skele, sve izrađeno po narudžbi prema željama kupaca.

Previous slide
Next slide

Sušare Drvo Stil - Garancija kvaliteta i trajnosti

Jedna od ključnih prednosti koje pružamo je raspolaganje sopstvenim sušarama za sušenje rezane građe i materijala. Ove sušare omogućavaju nam da postignemo optimalne uslove za sušenje, osiguravajući da materijali budu pripremljeni za daljnju obradu. Ovo je posebno važno za građevinske projekte gdje je ključno imati suhu, stabilnu građu koja će osigurati trajnost i kvalitetu završenih radova.

Sa “Drvo Stil” d.o.o., možete biti sigurni da ćete dobiti ne samo vrhunski materijal, već i sveobuhvatan pristup vašim potrebama. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu kupaca odražava se u svakom koraku proizvodnog procesa, od sušenja građe do pakiranja i prijevoza ogrjevnog drva.

Stolarska roba

Vrhunski kvalitet i asortiman po standardnim dimenzijama

- Dužina: do 8m
- Dostava na adresu

Daske, letve i štafle

Obuhvatamo i izradu letve i štafle raznih presjeka i dužina

- Dužina: Standardna
- Dostava na adresu

Brodski pod i lamperija

Vrhunski kvalitet i asortiman po standardnim dimenzijama

- Dužina: Standardna
- Dostava na adresu