logo

Lijepljene ploče i elementi

Kvalitetne lijepljene ploče i elementi: Jela, smreka i hrast

U ponudi firme “Drvo Stil” d.o.o. nalaze se visokokvalitetne lijepljene ploče i elementi, izrađeni od drveta jela, smrče i hrasta. Ovi materijali su neizostavan dio mnogih građevinskih i stolarskih projekata zbog svoje izdržljivosti, estetike i raznovrsnih mogućnosti primjene.

Drvo jela i smreke poznato je po svojoj čvrstoći i stabilnosti. Lijepljene ploče od ovih vrsta drveta idealne su za konstrukciju namještaja, unutrašnje i vanjske obloge, kao i druge građevinske i stolarske primjene. Njihova prirodna ljepota i toplina čine ih popularnim izborom među dizajnerima i arhitektama.

Hrast je poznat po svojoj izuzetnoj čvrstoći i otpornosti na habanje. Lijepljeni elementi od hrasta često se koriste za izradu parketa, stubova, stepenica, kao i za vanjske konstrukcije zbog svoje izdržljivosti na vremenske uticaje. Osim snage, hrastove ploče također donose eleganciju i karakter svakom prostoru.

Previous slide
Next slide

Prilagođeni elementi za vaše projekte

Uz standardne dimenzije, nudimo i prilagođene elemente i ploče od jela, smrče i hrasta prema specifičnim zahtjevima projekata. Naša stručna ekipa može vam pomoći u odabiru pravih materijala i dimenzija kako biste postigli željeni izgled i funkcionalnost.

Sa lijepljenim pločama i elementima od jela, smrče i hrasta iz “Drvo Stil” d.o.o., možete biti sigurni da dobijate materijale visokog kvaliteta koji će vašim projektima donijeti dugotrajnost, estetiku i funkcionalnost.

Jela/Smrča elementi
Jela/Smrča ploče
Jela/Smrča ploče
Previous slide
Next slide
Hrast lamelirane ploče
Hrast lamelirane ploče
Previous slide
Next slide