logo

O nama

Posvećeni smo pružanju usluga najviše kvalitete u građevinarstvu, tesarstvu, izgradnji i adaptaciji.

Čvrsti kao drvo s kojim radimo

U Drvo Stil d.o.o., vjerujemo u važnost imati jasan smjer. Naša vizija je biti moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna firma koja se ističe po kvalitetu svojih usluga i proizvoda, te profesionalnom pristupu i zadovoljstvu naših klijenata. Gradićemo, razvijati i održavati dugoročne odnose s našim klijentima – brzo, kvalitetno i pouzdano ispunjavamo sve zahtjeve, a sve što radimo posvećeno je njihovom zadovoljstvu.

Uspjeh naše firme zasnovan je na kvalitetama i entuzijazmu naših uposlenika.

Vizija

Naša vizija u Drvo Stil d.o.o. je biti moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna firma koja se ističe po kvalitetu svojih usluga i proizvoda. Želimo biti prepoznati po profesionalnom pristupu i, iznad svega, po zadovoljstvu naših klijenata. Kroz izgradnju, razvoj i održavanje dugoročnih odnosa, brzo, kvalitetno i pouzdano ispunjavamo sve zahtjeve.

Misija

Naša misija je stvaranje dodatne vrijednosti prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova. Gradimo, razvijamo i unapređujemo dugoročne odnose s našim klijentima, pružajući im vrhunske proizvode i usluge koji će im pomoći u ostvarenju njihovih ciljeva.

Ko smo mi?

Naše društvo je registrirano još 1998. godine i od tada se posvećuje preradi drveta u moderno opremljenoj pilani. Nudimo raznolik proizvodni program koji obuhvata rezanu građu, lamperiju, brodski pod, lajsne, lijepljene ploče, drvene stolove kao i proizvodnju peleta. Trenutno zapošljavamo dvadeset uposlenika.

0

Završenih projekata

0 +

Zadovoljnih klijenata

0 +

Uposlenika

0 %

Ponovljenih narudžbi

Zašto odabrati nas?

Vaše ideje izrađene s preciznošću i detaljima

Svaka daska, ploča ili pelet koji napušta našu pilanu prolazi kroz rigorozne procese kontrole kvaliteta kako bismo osigurali vrhunski proizvod za naše klijente. Naša posvećenost kvalitetu znači da možete biti sigurni da će svaki komad drveta ili peleta donijeti pouzdanost i dugotrajnost u vaš dom ili projekt.

Sa raznovrsnim asortimanom proizvoda, Drvo Stil d.o.o. je vaš sveobuhvatni izbor za drvnu građu i proizvode od drveta.

Od rezane građe različitih dimenzija do lijepljenih ploča, brodskog poda i hrastovih stolova s metalnim dijelovima, imamo sve što vam je potrebno za vaše građevinske i li dizajnerske radove.

Briga za okoliš je duboko ukorijenjena u našem poslovanju.

Koristimo drvo koje je pažljivo odabrano iz održivih izvora, tehnologije koje minimiziraju otpad, i proizvodimo pelete koji su ekološki prihvatljivi i energetski efikasni. Sa Drvo Stil d.o.o., možete biti sigurni da podržavate održivu proizvodnju.