Drvo Stil d.o.o.

Misija i vizija

Ne kaže se uzalud: "Ako ne znaš gdje želiš otići, nijedan te put tamo neće odvesti!"

Vizija i misija, naša su karta puta do uspjeha. Vizija firme Drvo Stil d.o.o. je biti moderna, fleksibilna, učinkovita i inovativna firma koja je poznata po kvalitetu svojih usluga i proizvoda, profesionalnom pristupu, te zadovoljstvu naših klijenata. Gradimo, razvijamo i unapređujemo dugoročne odnose s našim klijentima - brzo, kvalitetno i pouzdano udovoljavamo svim zahtjevima i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata. Uspjeh naše firme zasnovan je na kvalitetama i entuzijazmu naših uposlenika.

Firma Drvo Stil d.o.o. stvara dodatnu vrijednost prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova, te prepoznavanjem i razvijanjem ljudskoga potencijala.

Ko smo?

Naše društvo je registrovano još 1998. godine, i od tada se bavi preradom drveta u moderno opremljenoj pilani, sa raznovrsnim proizvodnim programom rezane građe, lamperije, brodskog poda, lajsni, kao i proizvodnjom peleta. Trenutno zapošljavamo dvadeset uposlenika.

Uposleni

Naši uposlenici ključ su našeg uspjeha! Drvo Stil d.o.o. podržava saradnju i timski rad na svim razinama u cilju izmjene znanja, iskustva i pronalaženja najnovijih poslovnih rješenja. Firma potiče kodeks etike u poslovanju.

Ponosimo se zadovoljstvom naših klijenata!